Lågprisflygbolag i hela världen

Trött på att inte få det kompletta utbudet hos Internetresebyråernas sökmotorer? Hitta de billigaste flygbiljetterna på egen hand!

Norwegian

Norskt bolag som expanderat i Sverige i och med uppköp av FlyNordic. Erbjuder mycket billiga flygbiljetter från Sverige och Norge ut i Europa samt till Dubai. Erbjuder även dynamiska paket där du själv väljer när du vill resa ut och hem och vilket hotell du vill bo på.

Ryanair

Lågprisflyg från bl.a. Stockholm och Göteborg till London, Paris, Salzburg, Milano, Berlin, Venedig, Dublin, Edinburg och ett stort antal andra europeiska destinationer. Kan bli extremt billigt om du prickar in rätt erbjudande vid rätt tidpunkt.

Iceland Express

Flyg till Island från Stockholm eller Köpenhamn. Direktflyg, billigt och praktiskt.

Viking Airlines

Viking Airlines har direktflyg till Aten, Damascus, Rhodos och Thessaloniki från Stockholm, Arlanda. Smått opålitliga i fråga om att verkställa sina avgångar men bokar alltid in dig på ersättningsflyg.

Belleair

Albanskt lågprisflygbolag som flyger från Tirana till mängder av destinationer i hela Europa och norra Afrika, t.ex. Italien och Egypten. Bra för dig som vill resa till lite udda platser.

EasyJet

Europeiskt lågprisflygbolag som flyger kors och tvärs över hela Europa. Flyg från Köpenhamn till London och vidare ut i Europa.

Transavia

Europeiskt lågprisflygbolag med ca 80 destinationer i Europa, norra Afrika och Kanarieöarna. Spanien, Tyskland, Italien, Frankrike och många fler länder.

Air Berlin

Tar dig från Stockholm och Göteborg och vidare ut i Europa och världen. Flyg till t.ex. New York, Bangkok, Phuket och mängder av andra semesterfavoriter.

Skyways

Inrikesflyg till lågpris till och från Arvidsjaur, Borlänge, Gotland (Visby), Göteborg, Halmstad, Hemavan, Jönköping, Karlstad, Kristianstad, Linköping, Lycksele, Oskarshamn, Skellefteå, Stockholm, Storuman, Sundsvall, Trollhättan, Tärnaby, Vilhelmina och Örnsköldsvik. Res ut i Europa från Stockholm till Ösel och Pärnu i Estland eller till Luxemburg. Även direktflyg från Sundsvall.

TUIFly.com

Flyger till Hannover och Stuttgart från Stockholm, men även till mängder av semesterdestinationer i hela Europa och världen. Ett 30-tal direktflyg från Hannover/Stuttgart och vidare om du kan tänka dig att byta flyg på vägen.

Air Asia

Smartaste lågprisflygbolaget i Sydostasien. Flyger till och från mängder av städer och länder, t.ex. Thailand, Malaysia, Australien, Kina och Vietnam. Underbart låga priser och många avgångar men förfärlig kundtjänst. Ombokningsbara biljetter via Internet och även en portal för att boka direkt via mobilen.

Tiger Airways

Säte i Singapore och mängder av billiga flygbiljetter till och från Singapore och övriga Asien och Australien, t.ex. Kina, Vietnam, Filippinerna.

Jetstar

Bra val för dig som ska resa inom Australien, men även till och från Sydostasien. Utmärkt utbud även till Vietnam, Kambodja, Hong Kong, Indonesien, Nya Zeeland och flera andra länder.

Air One

Italienskt bolag som är partner med Lufthansa. Erbjuder billiga flygbiljetter inrikes i Italien men även till europeiska länder. Direktflyg Köpenhamn till Rom.

Germanwings

Erbjuder över 60 destinationer runt om i Europa. Flyger från Stockholm till bland annat Berlin, München, Wien, Belgrad, Istanbul, Mallorca, Barcelona och Bologna.

Wizzair

Polskt lågprisbolag som flyger från bl.a. Stockholm Skavsta till Gdansk, Budapest, Warszawa och Katowice. Direktflyg Västerås till Poznan i Polen. Med transfer i Polen når du snabbt stora delar av Europa.

Blue1

Finskt lågprisflygbolag som har direktflyg från Stockholm till Helsingfors, Tallinn, Tammerfors (Tampere), Vaasa och Åbo. Byt smidigt i Helsingfors för andra slutdestinationer.

Sverigeflyg

Inom Sverigeflyggruppen finns Gotlandsflyg, Kullaflyg, Sundsvallsflyg, Blekingeflyg, Kalmarflyg och Flysmaland. Täcker stora delar av Sverige. Praktiskt med flyg till och från Stockholm Bromma.