Lågprisflyg i Asien

Att boka sin egen rundresa i Asien är enkelt, nu när det finns mängder av olika lågprisflygbolag att välja mellan. De liknar de europeiska bolagen i både pris och standard.

Det går mycket smidigt att resa med lågkostnadsbolag. Enda nackdelen är att du inte kan åka med dem i anslutning till reguljära flyglinjer, utan du måste checka in separat, även om du byter flyg på en stor, internationell flygplats.
Eftersom ditt bagage kan bli försenat från en internationell långflygning, så kan det därför vara bra att ha ett par dagars glapp mellan dina flygbyten.

Air Asia

Air Asia flyger över stora delar av Sydostasien:Malaysia, Thailand, Vietnam, Kambodja, Hong Kong, Filippinerna, Laos, Brunei, Australien och Indonesien. Om du är ute i god tid kan du resa nästan gratis. De flyger till mängder av städer!
Destinationskarta - Air Asia

Tiger Airways

Tiger Airways är en annan jätte inom lågprisflyget i Asien, med flyg i Singapore, Australien, Kina, Indien, Indonesien, Korea, Macau, Malaysia, Filippinerna, Thailand och Vietnam.
Destinationskarta - Tiger Airways.

Jetstar

Mängder av resmål inom Australien samt Vietnam, Kambodja, Japan, Hawaii, Hong Kong, Indonesien, Nya Zeeland och flera andra länder.
Destinationskarta - Jetstar