Direktflyg från Sverige till Portugal

Det är relativt sparsamt med flyg direkt till Portugal trots att det är ett ganska populärt resmål för svenskar. Tyvärr finns det inga direktflyg från Sverige till Porto som troligtvis är Portugals trevligaste stad.

Direktflyg till Lissabon

TAP Portugal har direktflyg till huvudstaden Lissabon både från Arlanda/Stockholm och Köpenhamn. Från Köpenhamn kan man även flyga med Norwegian till Lissabon.

Direktflyg till Faro (Algarve)

Den portugisiska Algarvekusten är ett väldigt populärt resmål för oss svenskar och en stor anledning till detta är att charterbolagen i så många år har haft resor hit. Nuförtiden kan man även flyga reguljärt direkt hit och desssutom med lågprisbolagen Ryan Air och Cimber Sterling vilket gör att man lätt kan kombinera en egen billig "charterresa" genom att fixa hotellet själv. Cimber Sterling flyger direkt till Faro från Köpenhamn. Ryan Air flyger från Skavsta/Nyköping.

Direktflyg till Azorerna och Madeira

Från Köpenhamn har Cimber Sterling direktflyg till Madeira. Dock finns inga direktflyg reguljärt till Azorerna så därför får vi tipsa om att besöka charterbolagens egna hemsidor för att hitta direktflyg dit.

Sök och boka flyg till Portugal.
Sök och boka hotell i Portugal.